Home |

INSTALATII GPL LANDI RENZO

INSTALATII GPL LANDI RENZO

Montajul unei instalaţii GPL a devenit un serviciul specializat în ultima vreme datorită progresului tehnicii auto ce a condus la dezvoltarea de noi tehnologii şi noi a unei noi generaţii de motorizări pe benzină. Producătorii intslatiilor GPL au trebuit să se adapteze la noile generaţii de motorizări şi ca urmare, montajul unei instalaţii GPL a devenit mai specific. Instalatiile GPL Landi Renzo, cele pe care le montam in atelierul nostru, răspund din punct de vedere tehnologic şi calitativ rigorilor impuse de noile tehnologii. Calibrajul unei instalaţii GPL, setarea tuturor parametrilor reprezintă partea finală a unui montaj. Cu cât sunt mai bine făcute cu atât montajul poate fi considerat unul reuşit. Eugen şi Fiul are o experienţă în acest domeniu de 20 de ani. Nu trebuie omisa parte de post montaj GPL. Adica, revizie GPL, diagnoza GPL, reparatie GPL. Toate acestea sunt activitati curente post montaj GPL. Puteti face programari atat pentru montaje GPL cat si pentru diagnoze GPL, reparatii GPL si revizii GPL. 

LANDI RENZO EVO

Instalaţia GPL auto Landi Renzo EVO este unul dintre cele mai bine vândute instalaţii GPL din portofoliul producătorului Landi Renzo.

Detalii

Landi Renzo OMEGAS 3.0

Instalația GPL auto Landi Renzo Omegas 3.0 reprezintă soluția furnizată de producătorul italian Landi Renzo pentru echiparea motorizărilor de 5, 6 sau 8 cilindri.

Detalii

Landi Renzo OMEGAS DIRECT

Instalația GPL auto Landi Renzo Omegas Direct a fost conceput luând în considerare particularitățile motoarelor cu injecție directă GDI,FSI, TSI, TFSI, SCI

Detalii