Home |

Despre noi

Despre noi

Avem peste 20 de ani de experienţă în domeniul instalaţiilor GPL auto. Suntem printre primele companii din ţara care au montat instalaţii GPL auto.

Din această experienţă am învăţat că niciodată nu trebuie să faci un compromis în ceea ce priveşte calitatea. Şi am ales în acest sens instalaţiile GPL Landi Renzo. Am ales pe cel care ne-a mulţumit pe deplin. Am ales o companie cu traditie in industria instalaţiilor GPL auto pentru că am fost interesaţi că toate componentele unei instalaţii GPL auto să fie fabricate unitar. Să fie testate unitar şi să ne bucurăm tot timpul de suport tehnic. Am început cu clasicele instalaţii GPL pentru maşini cu carburator şi acum montăm pentru cele mai moderne motoare cu injecţie directă. Ne-am adaptat. Am ales instalaţiile GPL Landi Renzo pentru că Landi Renzo are colaborari cu multe case auto mondiale care au dorit să monteze pe noile modele instalaţii GPL auto. Ne-am format o părere în acest domeniul, o părere calificată.

De peste 60 de ani, Landi Renzo ofera soluţii pentru provocările durabilităţii mediului prin producţia, vânzarea și montajul sistemelor pentru sectorul auto bazate pe combustibili alternativi, ce asigură economii utilizatorilor și auto bazate pe combustibili alternativi, ce asigură economii utilizatorilor și sunt mai prietenoase cu mediul. Landi Renzo este astazi o companie cu o puternică prezenţă în piaţa mondială a instalaţiilor GPL auto din lume, cu operaţiuni în peste 50 de ţări de pe 5 continente, cu numeroase filiale și subsidiare (http://www.landirenzogroup.com/en/internationalization) și cu o importantă prezenţă în sectorul OEM, unde dezvoltă proiecte împreună cu numeroși producători de autoturisme. Cele mai multe intrebari sunt despre pret, despre pretul instalalatiei GPL insa, din experienta, am invatat ca cea mai importanta este calitatea atunci cand diferenta de pret este infima.